Kutbeesten

"Kutbeesten, de verzamelde werken" omvat een compleet overzicht van nutteloze, gevaarlijke, irritante en vooral niet coole creaturen.

Aan de hand van heldere uiteenzettingen schetst Spakman op treffende wijze het volkomen onbelangrijke leven van de naakte molrat en legt alle frustraties van de Blauwring-octopus bloot. We maken kennis met de misplaatste arrogantie van de Degenkrab en de dubbelloops leipgeit die ook wel Saiga wordt genoemd.

Dit boek is voor iedereen die zo verstandig is om niet naar Australië op vakantie te gaan en de natuur ook wel eens met een kritische blik wil bekijken.

 

Dit album van 48 pagina's verscheen in mei 2019 als hardcover.

ISBN 978-90-78403-75-3

 

Te bestellen op

Cover Kutbeesten.jpg
Cover Recht uit de Ondergrond.jpg
Recht uit de ondergrond

Compilatie van de beste comics tussen 2011 en 2017.

Dit album van 48 pagina's verscheen in februari als paperback.

 

Te bestellen op

Helemaal WILD!

De leukste dierenstrips uit Quest Junior zijn nu verzameld in deze twee geweldige stripalbums boordevol weetjes over wilde dieren.

Er is altijd wat te leren voor jong en oud.

Deel 1 verscheen in november 2019 als paperback.

ISBN 978-90-78403-88-3 

Deel 2 verscheen in november 2020 als paperback.

ISBN 978-94-93204-01-0

Beide te bestellen op www.syndikaat.nl

Deel 1 en 2 samen.jpg
2.0.png
Quest Junior

Jan-Willem Spakman heeft een standaard 4-pagina strip in de Quest Junior.

 

Quest Junior is hét tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar. In Quest Junior gaat het net als in Quest over ons lichaam, natuur, techniek, geschiedenis, psychologie, maar dan gemaakt voor kinderen. Het magazine staat daarom vol leerzame strips, bijzondere foto’s, fijne doordenkers en gekke wetenswaardigheden. Ook laat experimenteerexpert Boy, in het dagelijks leven leraar biologie, elke maand zijn leukste proefjes zien. Quest Junior is de beste keuze voor elk kind met 44 pagina’s leuk en intelligent vermaak en gegarandeerd gespreksstof voor het hele gezin!