top of page
Kutbeesten

De boeken uit de Kutbeesten-serie omvatten een compleet overzicht van nutteloze, gevaarlijke, irritante en vooral niet coole creaturen.

Aan de hand van heldere uiteenzettingen schetst Spakman op treffende wijze het volkomen onbelangrijke leven van de naakte molrat en legt alle frustraties van de Blauwring-octopus bloot. We maken kennis met de misplaatste arrogantie van de Degenkrab en de dubbelloops leipgeit die ook wel Saiga wordt genoemd.

Deze boeken zijn voor iedereen die zo verstandig is om niet naar Australië op vakantie te gaan en de natuur ook wel eens met een kritische blik wil bekijken.

Kutbeesten 1, 2 en 3 PNG.png
Quest Junior
2.0.png

Maandelijks verschijnt er een 4-pagina strip over dieren in de Quest Junior.

 

Quest Junior is hét tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar. In Quest Junior gaat het net als in Quest over ons lichaam, natuur, techniek, geschiedenis, psychologie, maar dan gemaakt voor kinderen. Het magazine staat daarom vol leerzame strips, bijzondere foto’s, fijne doordenkers en gekke wetenswaardigheden. Quest Junior is de beste keuze voor elk kind met 44 pagina’s leuk en intelligent vermaak en gegarandeerd gespreksstof voor het hele gezin!

Recht uit de ondergrond
Cover Recht uit de Ondergrond.jpg

Compilatie van de beste korte comics van Wimpie tussen 2011 en 2017. Dit album van 48 pagina's verscheen in februari 2017 als paperback. ISBN 978 94 62802 698

Helemaal WILD!

De leukste dierenstrips die maandelijks in de Quest Junior verschijnen, zijn nu verzameld in deze drie geweldige stripalbums!

Er is altijd wat te leren voor jong en oud.

Deel 1, 2 en 3 samen.jpg

bottom of page